27.03.2014 Komerční prezentace
Pravděpodobně každý má za sebou smutnou zkušenost, kdy si zakoupil zmražené filé z mořských ryb a doma namísto zdravého a chutného pokrmu zbyla na talíři jakási „vysušená placička“ nevábného vzhledu.
Na vině je přidaná voda uvnitř filé, které během výroby prošlo několikanásobným rozmrazením a opětovným zmrazováním. Ryby mají tu vlastnost, že při rozmražení ztrácí vodu a ta se často při jejich dalším zpracování dodává zpět nástřikem společně s polyfosfáty, které ji „zavážou“ v rybím mase.
Bohužel i chlazené ryby, vzhledem k vzdálenosti jejich výlovu, jsou několik dní, mnohdy i týdnů staré a nepřipadají tak jako čerstvé v úvahu.
Existuje jediný způsob, jak zpracovat rybí filé způsobem, který by zajistil aspekty čerstvého zboží a to jak chuťově, tak i z hlediska nutričních hodnot. Kvalitní filé musí být bezprostředně po vylovení na lodi zpracované a zamrazené přímo na moři.
Na moři zmražené rybí filé je jediný způsob, jak dostat do vnitrozemí opravdu čerstvou rybu.
Jak ale rozlišit kvalitní, na moři zmražené ryby od těch ostatních, plných přidané vody? To běžný zákazník není schopen zjistit, a proto většina lidí přestala mražené rybí produkty kupovat.
Firma BonFood s.r.o., přichází s řešením.
Majitelé této rodinné firmy mají více jak dvacetiletou zkušenost v oblasti zpracování mořských ryb, a proto se rozhodli rozšířit své služby a soustředit se na koncové zákazníky prostřednictvím e-shopu www.bonfood.cz
Na těchto stránkách nabízí firma BonFood s.r.o pouze nejkvalitnější mořské produkty, na moři zmrazené, bez jakékoliv chemie a přidané vody.
Vaši objednávku vám dopraví kamkoliv po celé republice. Dodání probíhá ve speciálních obalech, které jsou schopny udržet mrazírenské teploty tak, že si můžete objednat zboží například do práce, nechat celý den v kanceláři a večer odnést domů.
Ochutnejte KVALITU BEZ KOMPROMISU a navštivte webové stránky www.bonfood.cz.
27.07.2016 | Značka Král Sýrů pro Vás připravila dvě úžasné novinky – Král Sýrů Provensálské bylinky a Král Sýrů Jalapeños.
06.09.2024 | Letošní 77. ročník Pálavského vinobraní začal odpoledne na náměstí v Mikulově na Břeclavsku. Pořadatelé očekávají o víkendu až 50 000 návštěvníků, mikulovská akce je druhá největší v podzimní sezoně. Ještě vyšší návštěvnost mívá druhý velký vinařský festival, Znojemské historické vinobraní, který se letos po dvou letech souběhu koná až o dalším víkendu.
30.06.2017 | V pekárnách se od letošního května objevil nový a pro zdraví příznivý druh chleba. Přezdívá se mu Karkulka podle jeho načervenalé barvy a je vyrobený z šedesátiprocentní celozrnné mouky z purpurové pšenice. Díky ní má vyšší obsah antioxidantů, a proto je pro konzumenty zdravější, uvedla v tiskové zprávě mluvčí brněnské Mendelovy univerzity Kateřina Brettschneiderová.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.