24.07.2015 Jaroslav Panenka
Jako příloha se hodí salsa, rýže nebo bramborový salát, doporučuje herec Jan Cina.
Doba přípravy: 55 minut, na 4 porce
Ingredience: 900 g svíčkové (z nejtlustšího konce), 2 lžíce citronové šťávy, 1 stroužek česneku, 2 lžíce soli
Postup: Z citronové šťávy, utřeného česneku a soli připravíme marinádu, do níž maso minimálně přes noc naložíme. Na grilu maso opékáme pomalu a ve velkých kusech. V průběhu odkrajujeme ty části masa, které jsou už připravené ke konzumaci. Nedopečené maso potíráme občas marinádou, aby nevyschlo a udrželo si šťavnatost.
20.07.2015 | Oblíbený recept herce Otakara Brouska mladšího zachutná i vám.
10.07.2024 | Toužíte během horkých dní po drinku, který vás osvěží a zároveň nakopne? Inspirujte se u oblíbeného řetězce kaváren CrossCafe s receptem na Espresso Tonic, který je vyhlášený díky dokonalé kombinaci hořkosti, kyselosti a sladkosti. Kavárny CrossCafe navíc nabízejí také variantu s grepem - Grepresso, které se u zákazníků těší čím dál větší oblibě.
25.04.2024 | Za velkými věcmi stojí mnohdy náhoda. Ať už jde o objevení Ameriky, antibiotik, teflonu, nanuku, kostky cukru, anebo právě rámenu - vydatného asijského vývaru, s pořádnou zeleninovou náloží, vejcem a hlavně porcí nudlí, který zaútočil na chuťové pohárky Evropanů tak přesvědčivě, že v jejich jídelníčku nadobro zdomácněl.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.