18.08.2014 Ondřej Riebauer
Campari tvoří s pomerančem pár přímo vášnivý.
Ingredience: 0,04 l Campari bitter, 0,1 pomerančového džusu, 2 kousky pomeranče, 1 lžička třtinového cukru, ozdoby: pomeranč, koktejlová třešnička
Postup: Do sklenice vložíme pomeranč a cukr. Muddlerem (dřevěné drtítko) pomeranč lehce rozdrtíme, aby pustil šťávu a uvolnilo se aroma. Následně naplníme sklenici ledem, ostatní ingredience a zamícháme. Podáváme ozdobené pomerančem a případně koktejlovou třešničkou.
03.08.2015 | Lehká a lahodná letní pochoutka kombinuje kešu oříšky, okurku i kopr.
25.05.2015 | Objev bramborového salátu bez majonézy byl po pádu železné opony kulinárním prozřením. Do naší rodinné kuchyně ho přivezla tetička, která kdysi emigrovala a pak si potřebovala vynahradit léta odloučení.
18.09.2015 | Vyzkoušejte neobvyklou kombinaci hovězí svíčkové a omáčky z čokolády!
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.