16.06.2014 Redakce
Už jste vyzkoušeli rybu na kari?
Doba přípravy: 40 minut, pro 4 osoby
Ingredience: 4 filety z ryby (treska, candát...), 200 g červené čočky, 4 lžíce másla, 2 lžíce olivového oleje, 4 lžíce kari koření, 2 lžíce červené pálivé papriky, 1 lžíce kurkumy, 1 lžíce bílého pepře, sůl
Postup: Čočku uvaříme dle návodu. Rybu osolíme a posypeme kořením. Opečeme na oleji. Když je ryba hotová, vyndáme ji, do pánve přidáme máslo a necháme zpěnit. Vznikne hustší omáčka, kterou promícháme s uvařenou čočkou.
03.08.2015 | Lehká a lahodná letní pochoutka kombinuje kešu oříšky, okurku i kopr.
22.09.2015 | Kaktusu se nebojte - při přípravě lze použít i ten v konzervě a na báječné chuti salátu tento fakt nic nezmění.
30.06.2015 | „Jedná se o švýcarský národní pokrm, ačkoli si na jeho původ děla nárok také Savojsko," říká režisér František Pojdl, který ve Španělsku dlouhodobě žije.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.