16.01.2015 Mgr. Jana Uhlířová
Oblíbený recept moderátora Vojty Bernatského může rozvonět i vaši kuchyni.
Doba přípravy: 90 minut, pro 4 osoby
Ingredience: 4 ks vepřové kotlety (nebo prsních řízků), 1 cibule, sůl, pepř, olej, nastrouhaný sýr, 200 ml smetany ke šlehání, 1 vejce, petržel na posypání
Postup: Kotlety nebo prsní řízky naklepeme, osolíme, opepříme a dáme krátce osmahnout z obou stran do pekáče na zpěněnou cibulku na oleji. Kotlety zasypeme strouhaným sýrem, zalijeme šlehačkou s rozkvedlaným vejcem. Posypeme čerstvou petrželkou a pečeme dozlatova v troubě vyhřáté na 180 °C přibližně 1 hodinu.
23.07.2015 | Dobrota nejen na neděli podle herce Jana Ciny.
21.07.2015 | Jak zpracovat úrodu višní v lahodný sladký pokrm podle herce Otakara Brouska mladšího?
25.10.2015 | Rocker, skladatel a podnikatel v pohostinství Pavel sedláček prozradil recept na vepřové Vindaloo, úžasný pokrm pocházející z indické kuchyně.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.