29.07.2015 Eva Leňová
Znáte chutnější letní oběd než zdravou zeleninovou polévku?
Ingredience: 1 velká cibule, 3 stroužky česneku, ½ lžičky sušeného chilli, 4 zralá velká rajčata, 1 velká zelená paprika, svazek čerstvého koriandru, olivový olej
Postup: V hrnci na sebe vrstvíme cibuli, česnek, chilli. Toto zalijeme olivovým olejem. Přidáme rajčata, papriku, čerstvý koriandr, sůl. Necháme dusit na mírném ohni. Ve chvíli, kdy zelenina pustí šťávu, dolijeme vodu. Vaříme doměkka, již není třeba dochucovat.
23.01.2024 | Podle loňského průzkumu společnosti eToro si novoroční předsevzetí plánuje každý druhý Čech, z toho polovina se zaměřila na zdraví a duševní pohodu. Strava je palivo lidského těla, proto byste ji neměli podceňovat a dbát na nutričně bohatý jídelníček.
02.07.2015 | Jaké by to bylo léto bez lahodné zmrzliny? V parném létě máloco osvěží tak jako ledová pochoutka. Různých druhů jsou plné regály v obchodech, ale co zkusit zmrzlinu domácí bez jakýchkoli éček? Její příprava je jednoduchá, a pokud rádi experimentujete, domácí zmrzliny jsou pro vás ideální – fantazii se meze nekladou.
15.06.2015 | Malé koláčky z křehkého těsta, patří mezi oblíbené dezerty, které vypadají dokonale a chutnají ještě lépe. Navíc jejich příprava není náročná, stačí trocha trpělivosti při výrobě košíčků, zručnosti při míchání vanilkového krému a fantazie při zdobení ovocem...
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.