19.01.2015 Redakce
Kombinace voňavého koření, kvalitního červeného vína a králičího masa vás nadchne.
Doba přípravy: 60 minut + 24 hodin odležení, pro 4 osoby
Ingredience:1 králík (stažený a vyvržený), červené víno, 1 česnek, 1 rajský protlak, olivový olej, bobkový list, sůl, pepř, tymián, rozmarýn, šalvěj
Postup: Králíka omyjeme a nakrájíme na malé porce. Připravíme si marinádu z vína, protlaku, 3 stroužků rozkrájeného česneku, bylinek a bobkového listu. Pečlivě promícháme. Porce králíka naložíme na 24 hodin do marinády. Necháme okapat, osolíme, opepříme. Marinádu přecedíme a povaříme na mírném ohni. Králíka potřeme česnekem a opečeme krátce na olivovém oleji. Přidáme bobkový list, zalijeme marinádou a dusíme do změknutí. Podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.
25.08.2015 | Typickou belgickou pochoutku si můžete snadno vyčarovat i doma.
17.08.2015 | Nevíte, co uvařit k obědu nebo večeři? Inspirujte se belgickým receptem!
18.09.2015 | Vyzkoušejte neobvyklou kombinaci hovězí svíčkové a omáčky z čokolády!
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.