10.03.2014 Ing. Jana Poděbradská
Stačí pár ingrediencí a jarní svačina se může podávat.
Ingredience: 100 g másla, 2 lžičky usušené či čerstvé řeřichy, 1 lžička strouhaného křenu
Postup: Změklé máslo dle chuti osolíme a přidáme řeřichu. Gurmáni pak přidávají i trochu křenu.
Ingredience: lučina, smetana, celer, řeřicha
Postup: Lučinu smícháme se smetanou a přidáme nadrobno nasekané lístky řeřichy a nastrouhaný celer. Poté dochutíme solí a pepřem. Servírujeme nejlépe na čerstvém pečivu.
25.06.2015 | Tento recept můžete obměnit také tím, že místo červené řepy a pažitky použijete dvě menší okurky a bazalku.
03.07.2015 | Ovoce, hromada cukru, želírovací cukr a vařit. To je základní recept na zavařování marmelád, kompotů a ovoce podle babiček. Víte, že to jde i jinak? Zdravěji, s méně cukrem, bez želírovacícho cukru a tak, aby se zachovala přirozená chuť ovoce? Jak na to radí Vendula Svobodová, technoložka Sklizeno.
13.08.2015 | V létě dokáže osvěžit nejen zmrzlina či limonáda, ale i vhodně upravená káva. Proto připravila společnost Segafredo Zanetti CR dvě varianty, jak si vychutnat kávu v letním období.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.