Provoňte si Velikonoce

Provoňte si Velikonoce

08.04.2014 Redakce

Velikonoce jsou svátkem jara a k této oslavě neodmyslitelně patří i pečené dobroty.

Zkuste letos mazance připravit z rostlinného tuku Hera máslová příchuť. Těsto bude krásně provoněné máslovým aroma a při pečení skvěle navnadí vaše chuťové buňky. Nezapomeňte však na to, že Hera máslová příchuť je skvělá také do krému!

 Hera

Chystáte-li se na pečení velikonočních dobrot, nezapomeňte koupit kvalitní rostlinný tuk. Hera máslová příchuť dodává pečené dobrotě vláčnost, jemnost a nyní také máslovou příchuť v každém soustu. Navíc se skvěle hodí také na přípravu krémů do krémových dezertů a dortů.

Hera máslová příchuť je vyrobena z kvalitních rostlinných tuků a olejů. Hodí se tedy nejen pro běžné pečení, ale také pro přípravu krému, kterému dodá vyváženou konzistenci a máslové aroma. Krém bude pevný a dobře tvárný. Navíc se Hera máslová příchuť skvěle vstřebává a váže na sebe přidávaná ochucovadla, jako je rum, vanilkový výtažek apod.  Velikonoční pečení s tímto skvělým pomocníkem udělá ze svátků jara skvělý zážitek, který si vychutnají do posledního sousta také koledníci, kteří zaklepou na vaše dveře.

Hera máslová příchuť v balení 250 g zakoupíte v běžné síti hyper a super marketů za 24,90 Kč (nezávazná doporučená spotřebitelská cena).

Spoustu dalších báječných receptů hledejte na www.pecenijeradost.cz


Mohlo by vás zajímat

Apetito v novém

16.08.2016 | Tradiční český sýr Apetito přichází na trh v novém obalu a s vylepšeným složením. Sýr je nyní ještě smetanovější a krémovější. Zakysaná smetana byla při jeho výrobě nahrazena čerstvou sladkou smetanou.

Aktivní život - póza, nebo kompletní rekonstrukce života?

02.05.2017 | S příchodem jara nás počasí začíná táhnout ven. Začínáme mít potřebu „něco“ dělat, abychom vypadali lépe, vytvarovali si do léta krásnou postavu do plavek a cítili se dobře. Televize, časopisy a internet nás vyzývají, ať změníme svůj životní styl a žijeme aktivním životem.

Na trhu je nový "červený chléb" s antioxidačními účinky

30.06.2017 | V pekárnách se od letošního května objevil nový a pro zdraví příznivý druh chleba. Přezdívá se mu Karkulka podle jeho načervenalé barvy a je vyrobený z šedesátiprocentní celozrnné mouky z purpurové pšenice. Díky ní má vyšší obsah antioxidantů, a proto je pro konzumenty zdravější, uvedla v tiskové zprávě mluvčí brněnské Mendelovy univerzity Kateřina Brettschneiderová.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202408

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.