19.11.2014 Redakce
Nové litrovky od pana Uga - šťáva jako právě vymačkaná i ve vaší ledničce. Nové litrovky pana Uga najdete v lednicích a chladicích boxech vybraných obchodních řetězců.
Pan Ugo je nekompromisní. Všechno, co dělá, dělá na 100 %. I svoje nové litrovky. Ty si díky výrobnímu procesu zachovají parametry právě vymačkané šťávy i ve vaší ledničce. Ve šťávách UGO nenajdete barviva, koncentráty, konzervanty, vodu ani cukr nebo sladidla.
Unikátnost ovocných a zeleninových šťáv pana Uga spočívá v paskalizaci – ošetření vysokým tlakem v konečné fázi výroby, které umožňuje zvýšit trvanlivost potravin při jejich uchování v chladu. Díky tomu lze šťávu, která má parametry jako právě vymačkaná, skladovat i doma v lednici a mít ji kdykoli po ruce. Při skladování v chladu (2 až 8 °C) můžete mít doma zavřenou láhev šťávy UGO až 4 týdny. Za tu dobu neztratí živiny a po otevření bude vypadat i chutnat stále jako čerstvě vymačkaná.
Základem Ugovy šťávy je už samotný výběr kvalitních surovin. Proto pan Ugo preferuje místní dodavatele, kteří jsou schopni zajistit kvalitní ovoce a zeleninu. Pouze z nich lze totiž získat tu nejkvalitnější šťávu. Tu poznáte i v nových litrovkách nejen podle přirozené barvy a chuti, ale také podle toho, že se postupně usazuje. Právě sedimentace je jedním z důkazů přírodního charakteru a čistoty produktu.
Nové litrovky pana Uga najdete v lednicích a chladicích boxech vybraných obchodních řetězců (např. Globus) za doporučenou prodejní cenu 69,90 Kč. V litrovém balení si můžete vybrat ze čtyř variant: Jablko, Pomeranč, Jablko a mrkev, Jablko a červená řepa. Více informací najdete na www.ugo.cz.
Rada na závěr: aby šťávy UGO neztratily nic ze své čerstvosti a hodnotného obsahu, musíte pro skladování nových litrovek respektovat stejné zásady, jaké platí pro uchovávání čerstvého ovoce a zeleniny. Aby se nezkazily, musí se skladovat v chladu. Nové litrovky se proto vyrábí v chlazené hale, distribuují se chlazenou cestou
a prodávají se v lednicích. I u sebe doma dbejte na to, že UGO musí být v ledničce.
22.11.2016 | Vánoce jsou ideálním časem, kdy se zastavit, odpočívat, setkávat se s rodinou a přáteli a dopřávat si nevšední gurmánské zážitky. Párování sýrů s vínem patří nepochybně k velmi příjemným chuťovým potěšením, které mohou pozvednout sváteční čas doslova do nebeských výšin.
16.08.2016 | Tradiční český sýr Apetito přichází na trh v novém obalu a s vylepšeným složením. Sýr je nyní ještě smetanovější a krémovější. Zakysaná smetana byla při jeho výrobě nahrazena čerstvou sladkou smetanou.
30.06.2017 | V pekárnách se od letošního května objevil nový a pro zdraví příznivý druh chleba. Přezdívá se mu Karkulka podle jeho načervenalé barvy a je vyrobený z šedesátiprocentní celozrnné mouky z purpurové pšenice. Díky ní má vyšší obsah antioxidantů, a proto je pro konzumenty zdravější, uvedla v tiskové zprávě mluvčí brněnské Mendelovy univerzity Kateřina Brettschneiderová.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.