17.08.2015 Renata Reihserová
Nevíte, co uvařit k obědu nebo večeři? Inspirujte se belgickým receptem!
Doba přípravy: 50 minut, pro 4 osoby
Ingredience: 4 roštěnky, 1 cibule, 30 g másla, 1 lžíce hladké mouky, ½ lžičky cukru, 1,5 dl piva, plnotučná hořčice, koření (bobkový list, tymián), mletý pepř, sůl
Postup: Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme na plátky, orestujeme ji na másle. Přidáme maso, které necháme ze všech stran zatáhnout. Zaprášíme moukou, přidáme cukr, hořčici, koření a dochutíme solí a pepřem. Vše zalijeme pivem a pod pokličkou dusíme do změknutí.
15.09.2015 | Smažené kousky těsta se skořicí namáčená v čokoládě. Co může být lepšího?
08.11.2023 | Mini-langoše plněné sýrem podle Pavla Berkyho, to je dobrota, kterou si rozhodně zamilujete. A to nejen pro skvělou chuť. Upoutá vás i nenáročná příprava...
30.06.2015 | „Jedná se o švýcarský národní pokrm, ačkoli si na jeho původ děla nárok také Savojsko," říká režisér František Pojdl, který ve Španělsku dlouhodobě žije.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.