26.03.2015 Redakce
Děti párky zbožňují a skvělé je, že už jim je nemusíme odpírat. Drůbežářský závod Klatovy má v nabídce Kuřecí dětské párky bez „E“, které obsahují 68 % kvalitní kuřecí svaloviny a maximálně 19 % tuku.
To vše bez chemické konzervace, dusitanů, chemických barviv a fosfátů. Tyto látky jsou nahrazeny přírodní amarantovou moukou, výtažkem třešně Acerola a kvasničnými extrakty. Drůbežářský závod Klatovy tak vychází vstříc současným trendům zdravé výživy.
22.11.2016 | Vánoce jsou ideálním časem, kdy se zastavit, odpočívat, setkávat se s rodinou a přáteli a dopřávat si nevšední gurmánské zážitky. Párování sýrů s vínem patří nepochybně k velmi příjemným chuťovým potěšením, které mohou pozvednout sváteční čas doslova do nebeských výšin.
30.06.2017 | V pekárnách se od letošního května objevil nový a pro zdraví příznivý druh chleba. Přezdívá se mu Karkulka podle jeho načervenalé barvy a je vyrobený z šedesátiprocentní celozrnné mouky z purpurové pšenice. Díky ní má vyšší obsah antioxidantů, a proto je pro konzumenty zdravější, uvedla v tiskové zprávě mluvčí brněnské Mendelovy univerzity Kateřina Brettschneiderová.
19.12.2016 | Začala nám zima, venku už opravdu přituhuje a člověk je rád, když se zahřeje. A co si budeme povídat, ideální je zahřát se z venku i zevnitř.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.