17.10.2016 Redakce
Máme pro vás recepty na dvě skvělé zmrzliny. Zkisíte opilou nebo karamelovou příchuť?
1 plechovka karamelového Salka
2 balení 30% smetany
50 g máslových sušenek
Plátky mandlí
½ plechovka Salka 397 g
1 Tatra smetana na šlehání 30% (200 g)
100 ml rumu
10 zralých datlí
2 lžíce mletých ořechů
1. Šlehačku vyšleháme do tuha.
2. Salko smícháme s rumem, ořechy a datlemi nakrájenými na malé kousky.
3. Vše pečlivě smícháme dohromady.
4. Hotovou směs vlijeme do plastové misky nejlépe s uzavíratelným víkem a dáme zhruba na 8 hodin do mrazáku.
29.01.2024 | Že je zdravá strava nudná? Nenechte se plést. Marinovaný lilek na pyré ze žluté čočky osvěžený kokosovým jogurtem podle Davida Müllera předčí všechna očekávání.
08.11.2023 | Mini-langoše plněné sýrem podle Pavla Berkyho, to je dobrota, kterou si rozhodně zamilujete. A to nejen pro skvělou chuť. Upoutá vás i nenáročná příprava...
23.01.2024 | Podle loňského průzkumu společnosti eToro si novoroční předsevzetí plánuje každý druhý Čech, z toho polovina se zaměřila na zdraví a duševní pohodu. Strava je palivo lidského těla, proto byste ji neměli podceňovat a dbát na nutričně bohatý jídelníček.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.