15.09.2015 | Smažené kousky těsta se skořicí namáčená v čokoládě. Co může být lepšího?
11.09.2015 | Barmana Romana Foltána časopis Forbes zařadil mezi 30 nejtalentovanějších Čechů pod 30 let. Působí v nejlepším hotelovém baru světa v londýnském Artesianu. Roman Foltán stále zkouší nové přísady a překvapivé kombinace, ladí ingredience a poměry až k dokonalé chuti. Tak jako v případě svěžího drinku, jehož základem je, k radosti patriotů, Becherovka.
03.09.2015 | Vařená zelenina s poctivým kuřecím vývarem nebo kuřecím masem to je pokrm, který dodá tělu energii, vlákninu, vitamíny a minerály, a tak mnohdy postačuje i jako hlavní chod
26.08.2015 | "Tato unikátní polévka zasytí a zároveň osvěží. Když ji uděláte hustější, můžete si ji vzít s sebou třeba i na oběd do práce,“ doporučuje Sabina Kmecová z Nebespán café & apartments v Kašperských Horách, která radí, jak tuto delikatesu připravit.
25.08.2015 | Typickou belgickou pochoutku si můžete snadno vyčarovat i doma.
24.08.2015 | Ideální letní jídlo? Čerstvá ryba s voňavou bazalkou, tymiánem, mátou nebo kerblíkem...
17.08.2015 | Nevíte, co uvařit k obědu nebo večeři? Inspirujte se belgickým receptem!
13.08.2015 | V létě dokáže osvěžit nejen zmrzlina či limonáda, ale i vhodně upravená káva. Proto připravila společnost Segafredo Zanetti CR dvě varianty, jak si vychutnat kávu v letním období.
11.08.2015 | Tip šéfkuchaře Wine Food Marketu Gianfranca Iuoria: „Losos je oblíbená ryba, kterou si zákazníci rádi dávají nejen v restauracích, ale vaří si ji často doma. Zvolil jsem proto recept, který lososa ukazuje v trochu jiném kulinárním světle. Je velmi jednoduchý na přípravu, myslím, že kombinaci lososa, balzamikového octa, sezamu a fenyklu si zamilujete.“
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.