Recepty

OVOCE K MASU A ZELENINA DO DEZERTU? NEBUDETE LITOVAT

19.09.2023 | Ovoce patří do sladké a zelenina do slané kuchyně. Pravda, ale ne absolutní – občasné nájezdy zeleniny do světa dezertů či ovoce do říše masa jsou velmi vítaným zpestřením. Některé pokrmy, jako mrkvový dort nebo kuře na pomerančích jsou již osvědčenou klasikou, ale troufnete si na zelený mechový dort ze špenátu nebo guláš s jablky?

DEN DĚTÍ JE TADY! OSLAVTE TO JAHODOVĚ: 3 RECEPTY PRO MALÉ I VELKÉ

01.06.2023 | Už Hippokrates věděl, že jahody vynikají léčivými účinky. Oproti citrusovým plodům například obsahují významný podíl vitamínu C, asi 62 miligramů ve 100 gramech, kromě toho jsou cenným zdrojem kyseliny listové a polyfenolů, které působí jako antioxidanty.

ZACHYCENO NA SÍTI: RECEPTY, KTERÉ CHCETE VYZKOUŠET

18.04.2023 | Vaří skvěle, ale hlavně s láskou. Nebojí se výzev, a i díky svému osobitému stylu jsou inspirací pro tisíce sledujících. Tyto kuchařky se rozhodně vyplatí sledovat.

PEČEME BEZ LEPKU: RECEPTY, KTERÉ STOJÍ ZA ZKOUŠKU

17.03.2023 | Ať už vám lepek nedělá dobře, nebo jste se rozhodli, že se vzdáte nepříliš populární bílé mouky, nemusíte se vzdávat zároveň i mlsání. Máme pro vás recepty, které stojí za to vyzkoušet!

DEJTE SI »HRANY«: 6 RECEPTŮ OD FOOD BLOGGERŮ, KTERÉ VÁS VYZDVIHNOU NA OLYMP

13.03.2023 | Určitě souhlasíte, že skvělé jídlo má být připravené s láskou. Zejména pak, když ho chystáme pro naše blízké. Už dávno však neplatí, že byste kvůli výborným pochoutkám měli strávit hodiny v kuchyni. S hranolky a chutnými nápady na rodinné recepty strávíte v kuchyni minimum času a zároveň se budou na vaše kulinářské umění pět ódy!

MEDOVÝ ŘÍZ: RECEPTY, KTERÉ SI ZAMILUJETE

20.02.2023 | Ne nadarmo se říká, že med je tekuté zlato. Je doslova napumpován celou škálu zdraví prospěšných látek. Zároveň je zdrojem bílkovin, a i zásobárnou minerálních látek. Když se k tomu přidají ceněné enzymy, aminokyseliny a fakt, že je pro tělo příznivějším sladidlem než cukr, vzniká všestranně výhodná surovina, ze které je jen radost vařit a péct.

LEVNĚ, ALE HVĚZDNĚ! SVĚTOVÍ KUCHAŘI A JEJICH LOW COST RECEPTY

02.02.2023 | Kuchyně elity kulinární sféry není jen o drahých ingrediencích. I zdánlivě nudné suroviny mají svůj Olymp. A na ten jej posouvá nejen kreativita, ale i smysl pro propojení všech nuancí chutí. Nechte se inspirovat světovými špičkami a objevte jejich skrytý potenciál.

LASKONKY S RUMOVÝM KRÉMEM A PEPŘEM PODLE MILUŠE MAKÓ

17.01.2023 | Veganská verze laskonek, na tomto receptu se naučíte, jak připravit veganský sníh, který můžete použít i na jiné druhy veganského cukroví.

UŽ JSTE NĚKDY OCHUTNALI TURECKÁ VEJCE CILBIR? ZAMILUJETE SI JE!

10.01.2023 | Tento pokrm je sice často vnímán jako snídaně, může se ale použít i jako předkrm. V Turecku se totiž řadí do tzv. Mezze jídel, což je vlastně takové úvodní pohoštění před jídlem.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202405

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.