13.11.2014 | Budějovický Budvar uvádí na trh nový produkt. Jde o extrakt látek z přemrzlého piva, výrobek s obsahem alkoholu 21 % se jmenuje B:Cryo.
12.11.2014 | Jíme méně masa i másla, přesto jsme stále obéznější. Co za tím vězí?
12.11.2014 | Hlavní zásadou je nekupovat maso neznámého původu. Jak si ale původ masa ověřit?
12.11.2014 | Již osmý ročník slavnosti Národního zemědělského muzea se koná tuto sobotu, 15. listopadu.
10.11.2014 | Chipsy s příchutí ústřic, chipsy z mořských řas nebo z kokosových ořechů, chipsy připravené bez tuku... Jde o novou tendenci, nebo o výstřelky bez budoucnosti?
10.11.2014 | Léčiva na podporu mužské erekce mohou obsahovat nepovolené a nedeklarované látky, které jsou nebezpečné zejména kardiakům a lidem s vysokým tlakem.
04.11.2014 | Již 13. listopadu Brno přivítá v rámci projektu Knihománie 2014 moderátorku a foodblogerku Veroniku "Koko" Kokešovou. Ta představí v Knihy Dobrovský Joštova Brno svou první knihu Menu podle Koko.
04.11.2014 | Název sice pochází ze jména německého města Gotha, ale pověstnou německou preciznost, kvalitu a chuť aby člověk v dnešním gothajském salámu pohledal.
03.11.2014 | Máte modré nebo prostě světlé oči a všimli jste si, že snášíte alkohol lépe než vaši přátelé s tmavýma očima? Je to docela přirozené.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.