20.07.2015 | Oblíbený recept herce Otakara Brouska mladšího zachutná i vám.
14.07.2015 | Pokud si rádi pochutnáváte na teplé zelenině a už vám dochází nápady, jak si ji připravit, vyzkoušejte ji zapečenou. Můžete si ji totiž dopřát téměř s čímkoli a na několik způsobů.
07.07.2015 | Bramborová pochoutka z německy mluvící části Švýcarska, v podstatě obdoba našich bramboráků. Původně selská snídaně v kantonu Bern se rozšířila do celého Švýcarska.
02.07.2015 | "Další ze švýcarských sýrových pokrmů, ve kterém hraje hlavní roli stejnojmenný druh sýra," říká režisér František Pojdl.
30.06.2015 | „Jedná se o švýcarský národní pokrm, ačkoli si na jeho původ děla nárok také Savojsko," říká režisér František Pojdl, který ve Španělsku dlouhodobě žije.
29.06.2015 | Spousta zdravé zeleniny a voňavý tymián s rozmarýnem dodají francouzský šarm i vašemu domovu...
25.06.2015 | Tento recept můžete obměnit také tím, že místo červené řepy a pažitky použijete dvě menší okurky a bazalku.
19.06.2015 | Chtěli byste si dnes uvařit něco netradičního? Vyzkoušejte recept na lahodné vepřové závitky s olivami, všechny potřebné suroviny koupíte za příznivé ceny v Penny Marketu.
18.06.2015 | Opomíjené čekanky se nemusíte bát. Snadno z ní připravíte například chutnou a zdravou svačinku.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.