23.04.2015 | Oblíbená zahraniční pochoutka už si nachází své místo i na českých stolech.
20.04.2015 | Spojením luštěnin a kuřecího masa, které je vynikajícím zdrojem bílkovin, vitamínů i minerálů, dosáhnete velmi zdravého pokrmu, který dodá tělu potřebné živiny.
15.04.2015 | Romarýnové jehněčí masíčko přímo od protinožců.
05.04.2015 | Domácí výroba sýra není tak složitá, jak by se mohlo zdát. Pokud se do výroby pouštíte poprvé, nejvhodnější bude sýr čerstvý, ale pokročilejší sýraři si můžou troufnout na sýry složitější.
31.03.2015 | S Velikonocemi mám spojená dvě, přibližně stejně obtížně splnitelná přání. Chtěla bych zažít svátky vzkříšení v Řecku a ochutnat jehně pečené ve velké hliněné peci. Nebo bych si chtěla celé jehně urožnit na vlastní zahradě.
30.03.2015 | „Tahle paštika je krásná na pohled a moc dobrá. Můžete ji servírovat jako předkrm nebo hlavní chod, doplněný variací zelených salátů. Chutná skvěle teplá i studená a můžete ji vzít s sebou i na jarní výlet,“ doporučuje Sabina Kmecová z Nebespán café & apartments v Kašperských Horách, která radí, jak tuto delikatesu připravit.
26.03.2015 | Vyzkoušejte švédské národní jídlo - brambory s ančovičkami.
25.03.2015 | Jaké by to byly svátky jara lahodného beránka? Inspirujete se receptem z Moravy!
23.03.2015 | Ramínko pro vás připravil Marek Šalanský, student druhého ročníku Střední odborné školy stravování Říčany s.r.o.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.