09.02.2015 | Správné snídani pro náš milovaný protějšek by neměla chybět překvapivá tečka. Ideálně i s vyznáním lásky. Vyzkoušejte i vy rychlé a jednoduché recepty. Uvidíte, že vykouzlíte na tváři úsměv tomu, koho máte rádi.
29.01.2015 | Pizza patří mezi nejoblíbenější jídla světové kuchyně. Pokud ještě nevíte, čím překvapit partnera nebo partnerku na Valentýna, možná vás inspiruje recept na tuto pochoutku.
08.01.2015 | Nejlepší rakvičky dělá kamarádka Magda, cukrářka v Krušných horách. Plní je koňakem, polévá čokoládou a šlehačkou nešetří. Jenže já jsem si umanula, že si upeču takové, jaké dělávala babička.
18.12.2014 | Dodnes si pamatuji ty kousky pohádek, které popisují právě perníkové nebo dokonce cukrové chaloupky. Třeba jeden z citátů zní: „Vede k ní chodníček z cukrových špalíčků…“
03.12.2014 | Osmý ročník Mistrovství ČR v přípravě bramborového salátu ve středočeském Mratíně vyhrál počtvrté za sebou šéfkuchař Martin Pánek se svým týmem.
27.11.2014 | Jak tuto sladkovodní pochoutku nejlépe vybrat a upravit radí Josef Kolář z Rybářství Kolář, které je největším tuzemským producentem pstruha duhového.
14.11.2014 | Zamilovaná očka, staročeský vrkoč... Vykouzlete si pravou vánoční atmosféru bez Santa Clause a sobů!
06.11.2014 | Francouzské brambory nemusejí být nudné! Jak z obyčejného horského jídla vyčarovat kulinární skvost?
03.11.2014 | Šéfcukrářka Wine Food Marketu Jana Rodová doporučuje: „Pokud se vám nechce připravovat košíčky z lineckého těsta, můžete do směsi přidat více čokolády, aby byla hustější, a pak z ní vytvarovat nepravidelné kuličky, které obalíte v kakau.“
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.